[cmsms_row data_width=»boxed» data_color=»default» data_padding_top=»70″ data_padding_bottom=»50″][cmsms_column data_width=»1/2″][cmsms_image align=»none» link=»http://dnhadeland.no/wp-content/uploads/2016/05/bamsemums.jpg» animation_delay=»0″]5206|http://dnhadeland.no/wp-content/uploads/2016/05/bamsemums.jpg|full[/cmsms_image][/cmsms_column][cmsms_column data_width=»1/2″][cmsms_text animation_delay=»0″]

Alle gaver, uansett størrelse, er med på å gjøre vårt arbeid for dyrene mulig! Ønsker du å gi oss en pengegave kan beløpet settes direkte inn på vår konto 2020.32.27419. Husk da å merke betalingen med “gave”, så vi får bokført beløpet riktig i vårt regnskap. Bidrag fra kr 1000,- og oppover vil motta egne takkebrev, men dersom du ønsker å få en bekreftelse på innbetalt beløp uansett størrelse, så send oss gjerne en e-post til dnhadeland@gmail.com. En del av våre givere har valgt å sette opp et fast gavebeløp pr mnd i sin nettbank. På den måten mottar vi et forutsigbart beløp, samtidig som giver kan spre årsbeløpet utover på flere perioder.

Alle pengegaver til oss gir rett til skattefradrag for beløp fra kr 500 – kr 12.000 pr år. Dette max-beløpet er totalt gavebidrag til veldedige organisasjoner pr. person pr. år. For at vi skal kunne innrapportere din gave må vi ha ditt 11-siffrede personnummer, da vi er pliktig til å innrapportere dette til kemneren i januar hvert år. Les mer om skattefradrag her: http://dnhadeland.no/stott-oss/.

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]