[cmsms_row data_width=»boxed» data_color=»default» data_padding_top=»70″ data_padding_bottom=»50″][cmsms_column data_width=»2/3″][cmsms_heading type=»h1″ font_weight=»normal» font_style=»normal» text_align=»left» margin_top=»0″ margin_bottom=»20″ animation_delay=»0″]Ønsker du å fjernadoptere en katt?[/cmsms_heading][cmsms_text animation_delay=»0″]

Våre faddere er svært viktige støttespillere for oss da de står for en av de aller viktigste inntektskildene vi har! Fadderne velger selv hvor mye de ønsker å støtte “sitt” dyr med, men minimumsbeløpet er kr 50,- pr. måned pr. dyr. Når du melder deg inn vil du motta informasjon pr post samt betalingsinformasjon. Du vil motta bilde av ditt fjernadopterte dyr og dersom ikke dyret får nytt hjem innen ca. 6 måneder sender vi en oppdatering til deg om hvordan dyret har det hos oss.

Som fadder får du også skattefradrag for ditt årlige beløp dersom din totale pengegave til vår forening er minimum kr 500,- og max kr 20.000,-. Dette kan du lese mer om her.

Vi har flere faddere enn dyr som er med i fadderprogrammet, så dyrene kan ha flere faddere. Bidraget vi får inn på denne ordningen gir oss mulighet til å gi dyrene det beste i pleie, riktig kosthold, leker til aktivisering og veterinærtilsyn. Vi setter umåtelig stor pris på våre faddere. Fjernadopsjon er også en flott måte å ha et dyr å følge for de som enten ikke kan ha dyr selv pr. idag, men også de som f.eks. har allergi i familien men ønsker allikevel å få et litt mer nært forhold til dyr.

Pr. idag har vi kun katter med i vårt fadderprogram, men håper at vi etter hvert også kan utvide til andre dyrearter. Du kan bli fadder ved å benytte skjemaet. Du må enten være over 18 år eller få bekreftelse fra foresatt om at du kan få være fadder.

[/cmsms_text][/cmsms_column][cmsms_column data_width=»1/3″][cmsms_image align=»none» caption=»Katten Barbie venter på nytt hjem, men vil gjerne ha en fadder i mellomtiden» link=»http://dnhadeland.no/wp-content/uploads/2016/05/Barbie3-2014.jpg» lightbox=»true» animation_delay=»0″]4455|http://dnhadeland.no/wp-content/uploads/2016/05/Barbie3-2014.jpg|full[/cmsms_image][/cmsms_column][/cmsms_row][cmsms_row data_width=»boxed» data_padding_left=»3″ data_padding_right=»3″ data_color=»default» data_bg_position=»top center» data_bg_repeat=»no-repeat» data_bg_attachment=»scroll» data_bg_size=»cover» data_bg_parallax_ratio=»0.5″ data_padding_top=»0″ data_padding_bottom=»50″][cmsms_column data_width=»2/3″][cmsms_contact_form form_plugin=»cfb» form_cfb=»4658″ email_cfb=»dnhadeland@gmail.com» animation_delay=»0″][/cmsms_column][cmsms_column data_width=»1/3″][/cmsms_column][/cmsms_row]